En opdateret hjemmeside betyder alt i en verden, der konstant er online

Kun det bedste til vores kunder.

40% af alle websteder på internettet er baseret på WordPress, hvilket gør det til  verdens mest udbredte CMS system, og dermed også den bedste og sikreste platform til hjemmesider. Samtidig findes der mere end 55.000+ plugins.

Vi er en del af WordPress Betatest- og udviklingsteam.

Billigere webshop end de fleste

Vores webshop løsninger etableres i verden og danmarks mest brugte hjemmeside systemer nemmelig WordPress og WooCommerce.

Ved at benytte WordPress som basis, får jeres firma og webshop langt bedre omtale på Google og andre søgemaskiner, og kommer derfor højere op ranglisterne.  

Corona skaber nyt behov

Corona har naturligvis skabt helt nye behov for, at kunne handle uden at komme for tæt på hinanden.

Og mange firmaer har grebet chancen for at komme igang med, eller udvikle en bestående hjemmeside til også at indeholde en shopløsning.

Denne øvelse vil også være til fordel på den anden side af Corona’en, for så har man jo lært, hvorledes en shopløsning fungerer og, hvordan man kan hjælpe sine bestående og nye kunder på en ny måde.

Husk at etablering af en hjemmeside og webshop kan trækkes fra som markedsførings udgifter!

Wordpress

40% af alle websteder på internettet er baseret på WordPress, hvilket gør det til  verdens mest udbredte CMS system, og dermed også den bedste og sikreste platform til hjemmesider. Samtidig findes der mere end 55.000+ plugins. Vi er en del af WordPress Betatest- og udviklingsteam. 

SEO

SEO dækker alt det du kan gøre for, på en naturlig måde, at få dit website til at ranke bedre i søgemaskinernes “organiske” (ikke betalte) resultater.  SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater.

WooComerce

WooCommerce er verdens største system til shopløsninger, og dækker 25% af de ca. 1 million eCommerce / shopløsninger der idag er i verden. Vi er en del af WooCommerce’s udviklingsteam, og på den måde får vi oplysninger om opdateringer og nyudvikling før andre. 

Foto og video

Et foto siger mere end 1000 ord – og en video endnu mere! Det er derfor vigtigt at du får klarlagt en grafisk identitet, der skaber en stemning og stemmer overens med virksomhedens DNA.

89% har købt på nettet

Ifølge Danmarks Statistik har 89 pct. af den danske befolkning foretaget et køb via internettet indenfor det sidste år. Dette tal har været stødt stigende siden opgørelsens oprindelse i 2008, hvor det tilsvarende tal var på 59 pct.

Selv fra 2019 til 2020 har der været en stigning på hele 5 pct. pt., hvor corona uden tvivl har spillet en rolle. 

Modsat ses grafen over andel af befolkningen, som har handlet på nettet de seneste tre måneder.

Basis

5-10 sider
1998 kr
 • Status hver måned
 • Daglig tracking
 • Opsætning af systemer
 • Content til annoncerne

Produkt præsentation

10-20 sider
4998 kr
 • Status hver 14 dag
 • Daglig tracking
 • Opsætning af systemer
 • Content til annoncerne
Populær

Avanceret

20+ sider
9998 kr
 • Status 7 dag
 • Daglig tracking
 • Opsætning af systemer
 • Content til annoncerne